Karşınızdaki erkeğe seksi sinyaller göndermek için konuşurken kendinize dokunun. Parmak uçlarınızla dudaklarınıza , boynunuza ya da köprücük kemiğinize dokunun. Kolyeniz veya bilekliğiniz varsa onlarla oynayın.

Bu vücut dili hareketleri sizin rahatlığınızı ve duygusallığınızı vurgularken seksapelinizi ortaya çıkaracak.
9 2

Kimse size işe jartiyerle gitmenizi söylemiyor ama kıyafetlerinize biraz özen gösterebilirsiniz. Hafif dekolteli kıyafetler, omuzu açık bluzlar, skinny jeanler ve topuklu ayakkabılar işinize yarayabilir. Hafif bir makyaj, kırmızı bir ruj, hoş bir parfümle sizi mutlaka fark edecektir.
9 3

Konuşurken gözlerinin içine bakın. Bakışlarınızı kaçamak bakışlar atarmış gibi arada bir başka taraflara kaydırın. Ondan başka neyle ilgilendiğinizi merak edecektir. Ayrıca tek kaşınızı kaldırarak konuşursanız bundan çok etkilenecektir.
9 4

Onun etrafında pervane olmanız dikkatini sizin istediğiniz yönde çekmeyecektir. Bunun yerine başka erkeklerle flört ettiğinizi ona gösterin. Ama bu flört oyununu abartmamalısınız ve en önemlisi arkadaşlarıyla flört etmeyin. O zaman hayalinizdeki ilişkiye giden bütün yolları tıkayabilirsiniz.
9 5