Erkek ne sıklıkla aranmalı

İlk arayan siz olmayın. İlk buluşmadan sonra mutlaka onun aramasını beklemelisiniz. Normal şartlar altında buluştuktan sonra sizi o gece veya ertesi gün aramalı ya da mesaj göndermeli. Eğer aramazsa beklemelisiniz. Aradan bir hafta geçtiği halde aramıyorsa, sizden hoşlanmıyor demektir.

Erkekler bağımsız ve güçlü kadınlardan hoşlanırlar. Çok fazla arayan kadınları itici bulurlar.
11 3
Erkeklere karşı nasıl konuşcağınızı bilin

Sizi aradığı zaman sevindiğinizi çok belli etmeyin ve en önemlisi telefonu ilk çalışında açmayın. Böylece, telefon başında heyecanla onun aramasını bekliyormuşsunuz gibi görünmezsiniz.
11 4
Telefonda susup kalmayın

Birden ikinizde susarsınız ve bu bir anlık suskunluk saatlerce gibi gelir. İşte gereğinden fazla uzayan sessizliklerden kurtulmak için, uzmanlar soru sormanızı öneriyor. Onunla ilgili sorular sorun ama bunlar soruşturma şeklinde değil de sevdiği veya sevmediği şeyler gibi genel konular hakkında olsun. Böylece yeni bir konu açılır ve sizde sessizlik krizini atlatmış olursunuz.
11 5
Telefonunuzu açmadıysa; mesaj atıp, geri dönmesini bekleyin

Eğer aradığınızda telefonunuza cevap vermediyse hemen paniğe kapılmayın, gerçekten meşgul olabilir ve telefonuna cevap veremeyeceği bir yerde de olabilir. Bu durumda onu tekrar aramak yerine mesaj atın. Eğer makul bir zamandan sonra ve mesaj atmanıza rağmen hâlâ sizi aramadıysa, sizinle ilgilenmiyor demektir, onu bir daha arayarak zamanınızı harcamanıza gerek yok.
11 6