Ben en çok bilinçaltı dönüşüm çalışmaları ile kişilere "şifa" ve yeni bir yaşam sunuyorum. Yaşamımızı bilinç değil, bilinçaltı yönetir.

Bilinçaltı büyük bir mıknatıstır. Bilince göre daha fazla kayıt yapar, bizi yönetir o kayıtlar. Tekrar eden sorun ve her türlü blokaj geçmiş yaşam şifası çalışmamız ile çözülebilir. Melek enerjisi ise daha fazla maneviyat, sevgi ve sezgi verir. Kişi güçlenir melek enerjisi ile ve mesajlar almaya başlar.

13 2

İlk başlarda fazla ilgi veya aşırı cinsel içerikli talepler "sahte" enerjiyi bize anlatır.

Aşk danışanlarımızın çoğu yalnız ve ikinci kadınlar. Kendini sevmeyen ve değersizlik hissi taşıyan kadın ilişkide başarısız olur.

Erkek sizin ruh eşiniz olmalı aslında, o sizinse size gelir sizde kalır. ONU KENDİNE AŞIK ET kitabımı bu nedenle "ruh eşi" üzerine konumlandırdım.
13 3

Aşk koçluğu ve geçmiş yaşam şifası çalışmalarımız bu alanda kurtarıcı oluyor. danışan, sorunun kendinden kaynak bulduğunu kabul ediyor.

Değişim için bir süre özeş ritüel, şifa, meditasyon, dönüşüm çalışmaları yapıyoruz. Bilinçaltı yeni kayıtlara yer açtığında kişi değişiyor aşk partneri de veya yeni ve olumlu kişi yaşamına giriyor.
13 4

Seks ritüelleri, tantra ve kama sutra gibi bölümler de oluyor kitaplarımda.

Ruh eşi ile yaşanan seks, seks gibi değil daha çok ruhsal bir birleşme gibidir.

Seks anında iki ruh birbirini dinler yakınlaşır. sizi sevmeyen kişilerle ilişkiye girmekse ruhsal zehirlenmedir.
13 5