O da güzellik için çayı seçenlerden!


Sabah akşam yüzünüzü çay ile yıkarsanız, cildinizin sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz. Göz altlarınız şişerse, çay poşetleri ile gözlerinizi 10 dakika kapatın, mucizevi bir şekilde şişliklerin indiğini göreceksiniz.
7 2

Hem sağlığınızın hem cildinizin dostu!


Tulin Şahin tam bir organik gıda tutkunu! Severek yediği pırasa ile vücudunu güçlendirirken pırasa suyu ile de kuruyan cildini nemlendiriyor, parkal görünmesini sağlıyor.
7 3

Göz altında morluklar ve halkalar kalmasın


Bunun için öncelikle taze incire ihtiyacınız var. İnciri ikiye bölüp koyu halkaların üzerine yerleştirin 5-10 dk beklettikten sonra, ıhlamur çayının içine batırdığınız pamuk ile kompress yapın. Haftada iki kez yapacağınız bu kompress ile cildinizdeki değişime inanamayacaksınız.
7 4

Yumuşak ve parlak bir cilt mi istiyorsunuz?


Bunun sırrı öncelikle bal. Yorgun bir cildi canlandırmak için bal, muz ve 1 elmaya ihtiyacınız var. Bir kabın içinde muzu ezin, elmayı rendeleyin üzerine bir çorba kaşığı bal ekleyip, göz çevreniz hariç, tüm yüzünüze ve boynunuza sürün. 15-20 dakika bekleyin ardından ılık su ile durulayın. Sadece cildinizi yumuşatmak istiyorsanız, tek başına bal sürüp 10 dakika bekletmeniz yeterli olacaktır.
7 5