Kıpkırmızı dudaklar hiç de yeni değil. Fakat Emma Watson'un çok özel detayını denemediğinize eminiz.

Genel olarak makyajda bir nokta vurgulandığında, gözler ve yanaklar daha natürel bırakılmaya özen gösterilir. Fakat burada kırmızı yanaklar da görüyoruz. Üstelik oldukça hoş. Elmacık kemiklerinize utandığınızda yanaklarınızı kaplayan rengi vermeniz önerimiz.
10 3

Mila Kunis'i biz çok beğeniyoruz. Geçtiğimiz günlerde makyajsız hali çok konuşulan Kunis'e göre göz makyajına odaklanmalı.

Siyah göz kalemi, maskara ve far ihtiyacınız olan malzemeler. Farı kaşınızın altına kadar nötr renkleri kullanarak gölgelendirmeniz önemli. Daha sonra göz kapağınıza çekeceğiniz eyelinerınızı şakaklara doğru, çok da uzun olmayacak, bir kuyrukla sonlandıracaksınız.
10 4

Scarlett Johansson zaten çok güzel. Pürüzsüz tenini taçlandıracak ve mavi gözlerini ortaya çıkaracak duru bir baz gerek. Bunun içinse ışıltılı bir far, maskara ve şeftali tonlarında bir ruj yeterli. Daha ne olsun?
10 5

Dramatik dokunuşların pek taraftarı değiliz. Fakat buğulu gözlerin yeri apayrı. Jessica Alba metalik bir buğulu göz makyajı tercih etmiş. Işıltılı bir gece için önerimiz.

Bu asi makyaj renkli gözlerle buluştuğunda seksi bakışlar ortaya çıkıyor. Ayrıca bu göz makyajının gözleri büyük gösterme gibi bir özelliği de var.
10 6