İnce ve zarif bir boyna sahip kadınların bu güzelliği ortaya çıkarmaları için yaz ayları mükemmel bir fırsat! Pixie saç kesimine cesaret edemiyor olabilrsiniz ancak saçlarınızı Jennifer Lawrence gibi çene hizasında kestirerek yuvarlak fırçayla hafif dalgalar kondurabilirsiniz.
7 3

Bu yıl Bob saç modelleri de yanilendi; şimdi artık Lob'lar var. Nedir lob dediğimiz derseniz, Bob saçların uzun versiyonları…

Emma Stone hem makyajıyla hem saçlarıyla, ELMAELMA'nın en beğendiği ünlülerden. Lob kesimi kakülle birleştiren Stone yine harika görünüyor.
7 4

Hem yazın sıcaklığına dayanamıyor hem de tüm kış boyunca yıpranmış saçlarınızı sağlığa kavuçturmak istiyorsanız pixie kesimin hala oldukça popüler olduğunu söylemeliyiz.
7 5

Aniston'ın kendisiyle özdeşleşen saçları, düz saçlara sahip olanlar için zahmetsizce her daim güzel görünme imkanı sunuyor. Saç tasarımcıları düz uzun saçlara çene hizasından bol katları tercih etmeli diyor. Saçlarınıza katlar verin. Oval yüz hatlarına sahip kadınlara çene hizasından başlayan bol katlar önerimiz.
7 6