Eva Mendes seyahat etmenin kendisini daha seksi hissettirdiğini söylüyor. "50 eyalette de seks yaptım. Bunların çoğu daha gençken yaptığım seyahatler sırasında oldu. Belki de temiz hava yüzündendir." itirafında bulunuyor.

Belki de Eva Mendes'in yolundan gidip deniz, kum ve güneşin faydalarından yararlanmalısınız! Sadece tatilde olmak düşüncesi bile yeterince seksi değil mi?
8 3

Cherly Cole bize yoga nefes egzersizlerimizi yatakta da hatırlatıyor ve birçok erkeğin çığlıklar atan bir kadın yerine heycanlı bir şekilde nefes alan kadınları tercih ettiğini söylüyor.

Kendinizi erotik filmlerden fırlamış gibi göstermek istemiyorsanız çok içinizden gelmedikçe çığlıklar atmamak daha iyi bir davranış olabilir.
8 4

Ünlü İngiliz müzik grubu Spice Girls'ün üyelerinden Mel B yatak odasında kontrolü elinde tutmayı sevdiğini dile getirmekten çekinmiyor.

Her zaman kontrolü kendi elinde tutmayı sevse de Mel B arada sırada kadınların kendilerini erkeklerin ellerine bırakmaları ve bunun tadını çıkarmalarını öğütlüyor.
8 5

Sinemanın seksi ve sınır tanımayan kadını Halle Berry'nin yatak odasındaki sırrı çevirdiği fantastik sinema filmlerindeki karakterlerin kostümlerini yatak odasına tasımak.

Halle Berry'nin tavsiyesinin kesinlikle işe yarayacağını düşünüyoruz. Hangi erkek yatağın seksi bir kedi kadın görmek istemez ki?
8 6