Hırkalar, yazın giymeye bayıldığımız askılı tişörtlerimizi sonbahar ve kış aylarında da giyebilmek için mükemmel bir kurtarıcı! Tabii, yalnızca tişörtler için değil, yazlık bluzler ve straplezler için de geçerli...
7 3

Kıyafetlerinizi üst üste giymek sizi her zaman lahana gibi göstermez. Kısa bluzlarınızı , tişörtlerinizi ve gömleklerinizi uzun parçalarla birlikte giyebilirsiniz. Ceketlerinizin içine giyeceğiniz ince yazlık hırkalarınıza güzel bir fular eşlik ederse, hem soğuktan korunmuş olur hem de salaş bir şıklık yakalarsınız.
7 4

Kaprileriniz ve bilekte biten pantalonlarınızın boyları çok kısa değilse bu parçaları kullanarak rahatça sonbahar şıklığını yakalayabilirsiniz. Kısa pantalonlarınızı bilekte biten botlarınızla kombinlediğinizde ortaya çıkan sonuçtan çok memnun kalacaksınız.
7 5

Boynu açık ya da derin göğüs dekolteli yazlık kıyafetlerinizi şallar ve fularlar kurtaracak.. Boynunuza salaş bir şekilde sardığınız fularlarla hem soğuktan korunmuş hem de havalı bir görünüm yaratmış olacaksınız.
7 6