Transparan detaylar bu sene altın çağını yaşıyor. Diz altına kadar gelen midi eteklerin sıkıcı havasından kurtulmanın en güzel yolu, eteğin uç kısımlarına uygulanan transparan parçalar.

Bazı midi eteklerde ise etekler çift katmanlı olarak tasarlanıyor. İlk kısmı düz kumaştan mini etek olarak tasarlanan eteklerin üzerine diz hizasına kadar uzanan 2. bir tül etek ekleniyor.
11 2

Zincir saplı çantalar uzun zamandır trendler arasında. Büyük ve gösterişli çantalarda kullanılan zircir askılar bu sezon ufak değişikliklerle karşımıza çıkıyor.

Minik el çantalarına eklenen uzun zincirler bu sezonun favorileri arasında. Yanınızda fazla eşya taşımanız gerekmediği günlerde mutlaka bu şık ve hanım hanımcık çantaları kullanmalısınız.
11 3

Bikini modellerinde şimdiye kadar hep klasik üçgen modelleri tercih ediyorduk. Birkaç sezon önce hayatımıza giren straplez bikini modellerinin yerine bu yaz daha ilginç modelleri tercih edin.

Her zaman imrendiğiniz sörfçü stili bikinileri, mayokinileri ya da tank topları deneyebilirsiniz.
11 4

Yazın kullanacağınız takılar birbiriyle uyumlu olmak zorunda değil! Çivili bilekliğinizle taşlı bir yüzük ya da altın rengi bir zincir kolye takabilirsiniz.

Aksesuarları birbiriryle takım yapma zorunluluğu uzun süredir ortadan kalkan eski moda kurallarından biri.

Özellikle üstü taşlı harfli kolye uçları, küpeler ve bileklikler bu yaz oldukça popüler takıların başında geliyor.
11 5