Çoğu kadın güçlü bir imaj çizmek için yeni tanıştığı bir erkekten duygularını saklar. Oysa bu hareket oldukça yanlıştır.

Karşısında sürekli dik başlı ve duygusuz bir kadın gören erkek, geri çekilir. Sizden tam anlamıyla emin olabilmesi için duygularınızı, kırılganlığınızı, hislerinizi ona belli etmekten kaçınmayın…
7 2

Yeni tanıştığınız sevgili adayınızı hemen her ortamınıza sokmayın. Biraz gizemli kalmak her zaman işe yarayacaktır.

Özellikle kız arkadaşlarınızla geçireceğiniz günlere onu da dahil etmek için uğraşmayın. Bu hem erkeğin gözünü korkutur hem de daha ortada adı konulmamış bir durum olduğu için gereksiz bir davranış olur. Biraz sabır! Zaten hep birlikte olacağınız günler de gelecek.
7 3

Başa bir açıdan olaya yaklaşalım… Benim sevgili adayım bile yok diyorsanız, doğru zamanda doğru yerde olmaya özen gösterin.

Dışarı kalabalık gruplar halinde çıkarak etrefınızda sizinle ilgilenebilecek erkeklerin önünü kesmiş oluyorsunuz. Ya da bir barda çok içkiliyke bakıştığınız bir erkek ile sevgili olma hayalleri kuruyorsunuz… Doğru zamanlarınızı yanlış değerlendirmeyin!

Arada tek başınıza kalın… Tek sinemaya gidin, bir kafede kahve için veya yürüyüş yapın. Hayatınızın aşkının sizi nerede bulacağı belli olmaz.
7 4

Geçmişe dönük üzüntüleriniz ve korkularınız varsa bunun üstüne gidin. Kendinize faydalı olacak faaliyetlere katılın. Dağıtın kafanızı!

Aksi takdir de etrafa sürekli negatifliker saçan ve korkularını sürekli karşısındaki insana belli eden bir kız, erkeklerin sevgili olabilecekler listesine giremez.


Kendinize bakmayı ihmal etmeyin. Unutmayın siz kendiniz için yaşıyorsunuz.

Evet iyi bir ilişki yaşamak herkesin hakkı fakat bunu hayat gayesi haline getirmeyin. Ve unutmayın ki sürekli kafanızı buna takarsanız bir ilişkiniz olmadığı sürece daha da mutsuz olursunuz.

Kendinizle ilgilenin, kendinizi sevin.
7 5