Conrad'ı ışılıtılı yapan gözleriye elbisesinin bütünlüğü. Kobalt mavisi, özel gecelerde tercih edebileceğiniz en rahat parça gibi görünüyor. Kırmızı ojelerle yeni yıl havası veren Conrad'ın aksesuar kullanmaması dikkatimizi çekti. Ortaya modern parıldayan bir görünüm çıkmış.
9 2

Şıklık her zaman tek parçadan ibaret değil. Daha rahat, daha dinamik şeyler taşımak istiyorsanız, Swift'in üzerindekilere dikkat edin. Dalgalı mini bir etek, düz ve dar kesim bir üst var kombinde. Swift'in birleştirdiği günlük gibi görünen parçaları ağır yapansa siyah renk. Kendinden parıltılı üstüyle uyumlu aksesuarı ise ayakkabıları.
9 3

Muhteşem bir parti kıyafeti daha. Gümüş renkli straplez elbisesi harika duruyor. Vücut hatlarına güvenenler için straplez parçalar iyi birer tercih. Omuzlarını ön planda tutmak isteyenler bu model sizin favoriniz olmalı.
9 4

Dantelsiz bir yılbaşı düşünemezdik zaten. Seksi bir görünüm için vücudunuzu saran dantel bir elbise şart. Dantelin konuştuğu renk olan siyah bir parçayı tercih etmeniz önerimiz.
9 5