Sadelik her zaman sloganınız olsun. Gereksiz detaylardan arındırılmış bir kıyafet kombinasyonu, aksesuarlarla tamamlamayı tercih edin. Bu daha ağır bir görünüm demektir. İndirimden aldığınız basit elbiseniz bir anda karakter değiştirebilir.
7 2
Dolabınızda 'basic' dediğimiz temel parçalar mutlaka olsun. Çünkü her an gösterişli bir eteği ya da ceketi vurgulamanız gereken bir kıyafet kombinasyonuna ihtiyacınız olabilir.
7 3
Kot pantolonun şıklığına kendinizi daima sorgulamadan emanet edebilirsiniz. Dar kesim bir ceket ve topuklu ayakkabılarla birleştirerek, kot pantolonunuzla sofistike bir görünüm elde edebilirsiniz. Kombinasyonunuzu tamamlamak istediğiniz tarza göre aksesuarlar seçin: Fular, güneş gözlüğü, uzun kolye, halka küpe, geniş saç bantları ve diğerleri...
7 4
Giysi kombinasyonları için asimetriyi daima öneriyoruz. Fakat oranları doğru tutturmak gerekiyor. Bu tarz için matematiksel bir hassasiyet göstermeniz lazım. Çok uzun üzerine çok kısa, ya da çok kısa üzerine çok uzun veya çok dar üzerine geniş ya da çok geniş üzerine dar şeklinde bir yöntem izlemelisiniz.
7 5