İŞE GELMEDEN ÖNCE HAZIR OL: İş yerinde masasını makyaj paleti gibi kullanan çalışanları kimse istemez. Özelilkle de patronunuz. O yüzden ne yapacaksanız işe gelmeden önce yapın ve ofise girdiğinizde hazır olun.
10 2
ÖNÜNE 'ÇOK' GELECEK HİÇBİR ŞEY GİYMEYİN: Çok sıkı, çok kısa, çok parlak, çok fazla parfüm ... Dikkat çekmek istemenizi anlayabiliyoruz ancak böyle durumlar mesleki becerilerinizin ve iş tercihlerinizin önüne geçer. Uzun vadede ise sıkıntı çıkarır.
10 3
GERÇEKTEN AYAKKABILARINIZI DÜŞÜNÜN: Bir çift altı inç topuklu aslında sizi harika gösterebilir ancak bir toplantıdan diğerine geçirebilecek mi? Antrenman yapmanız gerektiğini söylemiyoruz, ancak pratiklik iş hayatında önemlidir. Ayaklarınız incinmediğinde konsantre olmanız daha kolaydır, bu nedenle daha uygun yükseklikteki ayakkabıları tercih edin. Her zaman topuklu giymek zorunda olmadığınızı düz bir ayakkabının da şık ve iddialı olabileceğini unutmayın.
10 4
KİŞİLİĞİNİZİ KAYBETMEYİN: Bakımlı olmanız demek, bir ofis robotuna benzemek zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Renkten korkmayın, hattı sıkı kuralları bile esnetebilirsiniz ancak asla kişiliğinizden ödün verecek şekilde giyinmeyin. Bu ancak sizi sıkar ve yorar.
10 5