Yapılışı ve uygulanışı: Bir cam kâsede tarçın ve balı karıştırıyoruz ve macun kıvamına getiriyoruz. Ardından yüzümüze uyguluyoruz. 15-20 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkıyoruz. Ardından da cilt temizleme toniğiyle yüzünüzü silebilirsiniz.
7 3
Nemlendirici yoğurt bal maskesi Yoğurt ve bal karışımı yüzünüzü maksimum derecede nemlendirecek ve aydınlatacaktır. -1 tatlı kaşığı yoğurt -1 çay kaşığı bal Yapılışı ve uygulanışı: Bal ve yoğurdu cam bir kâsede karıştırdıktan sonra, yumuşak bir fırça aracılığıyla yüzümüze sürüyoruz. 15 dakika beklettikten sonra yüzümüzü yıkıyoruz.
7 4
Cilde parlaklık veren bal limon maskesi Bu karışım sayesinde yüzünüzdeki gözenekler açılacak ve cildiniz daha rahat nefes alacak. 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı limon Yapılışı ve uygulanışı: Bal ve limonu bir kâsede karıştırıyoruz. Ardından bu yarışımı yavaş yavaş yüzümüze yedirerek sürüyoruz. Yüzünüzdeki kırışıklıkların da zamanla kaybolmaya başladığını göreceksiniz.
7 5
Sivilceler için Aspirin bal maskesi Bu bal maskesi yüzünüzdeki inatçı sivilceler için çok etkili bir tarif. Bir yandan sivilcelerinizden kurtulurken bir yandan da yüzünüzde peeling etkisi yaratıyor. 4 adet aspirin 1 çay kaşığı bal
7 6