Marılıyn Monroe iki farkı özelliği benliğinde bulunduran hem çekiciliği ve cinsel çığlık atıyormuşçasına bir etkiye sahip olan hemde saf ve utangaç bir kadın olan bu çelişkili benliği ile erkeklerin aklını başından almasına yetiyordu. Erkeklerin en büyük fantezisi olan hem duru saf bir güzelliğe sahip hemde cinsellik açısından heyecan verici bir görünüme sahip kadınlar baştan çıkarma tüyoları arasında yerini almaktadır.

7 2

Ses tonunuzu değiştirin, tıpkı Marılyn Monroe gibi! Marılyn Monroe'nun sesi hem masum bir kız çocuğunun çıkardığı bir ses tonlaması ile vapm bir kadının tok sesinin karışımı erkekleri oldukça etkiliyordu. Sizde ses tonunuzu Marlyn Monroe gibi kullanabilirsiniz.

Marılıyn Monroe aynı zamanda oyuncu kişiliği ile sahnede adeta cinsel titreşimler yayıyordu. Ağır hareketler ve seksi arzuluyormuşçasına davranışları ayrı bir çekicilik katıyordu. Bu davranışları sergilerken aynı zamanda küçük masum bir kız çocuğunu da ön planda bulundurmalısınız. 

7 3

Kleopatra gibi soğuk ve çekici olmaya ne dersiniz?

Düşmanını bile baştan çıkaran seksi ve oldukça soğuk bir duruşa sahip olan Kleopatra'yı Sezar gördüğünde büyüleniyordu. Karşınızdaki erkeği ezerek onun kendini aşağıda hissetmesine yol açın bu durum karşıdaki kişinin erkekliğini ispatlamak için elinden geleni yapacağını göstermesi demektir! Kleopatra kendi soyunun Büyük İskender'den geldiğini bahsederek Sezar'ın kendini aşağıda hissetmesine neden olurdu.

7 4

Erkekleri tavlamak için aynı zamanda farklı hissettirin yaşamının sıkıcı olmadığını düşündürün. Bunu en iyi yapan kişi ise Kleopatra oldu. Kleopatra Marcus Antonius'u tavlamak için Mısır'da ziyafetlerle güzel bir şekilde karşıladı. Mısır'daki yaşamın Roma'ya oranla eğlenceli olduğunu gösterdi. 

7 5