Yüzümüzle beraber görünürlüğü olan ellerimizin bakımı yapılırken bazı noktalara dikkat etmeniz gerekiyor! Aksi taktirde sağlığınız risk altında olabilir. İşte bakımlı kadınların vazgeçemediği manikür işleminde dikkat edilmesi gerekenler...

8 2

Güzellik salonlarına sadece siz gitmiyorsunuz ve sizin ellerinizde kullanılan aletlerin size özel olmadığını unutmayın! Bu yüzden el bakımlarınıza yapılan aletlerin yeterli düzeyde steril edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde tırnak etinizde yaraların oluşmasına mantar hastalıklarına neden olabilir. 

8 3
Manikür yaptırırken veya yaparken dikkat etmeniz gereken bir diğer husus da törpünün dikkatli ve düzgün bir şekilde kullanılmasıdır. O yüzden törpü işlem esnasında yanlış şekilde kullanıldığında tırnaklarınızda şekil bozukluklarına neden olabilir!
8 4

Her ne kadar manikür işlemin basit bir işlemmiş gibi görünsede aslında ellerin yapısına ve tırnakların yapısına göre manikür yapılması gerekmektedir. aksi taktirde işlem sonucunda harap olmuş tırnaklarla kalabilirsiniz ve bu durumu düzeltmek sizin için uzun sürebilir!

8 5