Soğuk havalarda sert esen rüzgarın etkisiyle gözleriniz sulanır ve maskaranızın akmasına neden olur. Bu durumda kış aylarında maskara sürmenin püf noktalarını sizler için derledik...

7 2

Olduğundan daha fazla dolgun görünen kirpik hepimizin hayalidir. İlk olarak çok zor biliyoruz ama maskarayı kirpik diplerinize bulaştırmadan dikkatli bir şekilde sürün. Bunun nedeni ise maskara böylelikle kirpik dibinize gelmemiş oluyor ve en ufak bir sulanma da maskaranızın akmamasına neden olacaktır.

7 3

Hergün kullansanız bile maskara çok çabuk bitebilen bir kozmetik ürünü değildir. Bu nedenler uzun zamandır elinizde bulunan maskaralara bir durum değerlendirmesi yapmalısınız ve elinizde kurumuş olan maskaraları hemen çöpe atın!

7 4

Şimdi geldik en önemli kısıma! Maskaranızın topaklanmış fırça ucunu ılık su ile düzenli olarak temizleyin. Soğuk geçen kış aylarında maskaranızın fırçası kirpiklerinize topaklanmış maskara kalıntıları dökerek gözlerinizin sulanmasına neden olur böylelikle gözleriniz akıntı yapar ve maskaranızın akmasına neden olabilir. 

7 5