2019 doğal topuz saç modelleri bu yılın trendi örgülü salaş saçlar!

Makyajda olduğu gibi doğala olan dönüş artık saçlarda da kendini gösteriyor. Yapışık sıkı topuzlar yerini salaş örgülere bırakıyor. İşte 2019 topuz modelleri

Eski dönemlerin kasıntı parıl parıl kıyafetler ve cildimize uyguladığımız 3 kat makyajın yerini doğal bir görünüme bırakmasıyla beraber saçlar da yerini daha salaş gündelik basit topuzlara bırakıyor. Düğünlerde ve özel günlerde sımsıkı yapılan topuzlar artık daha salaş ve doğal! 2018'de baş gösteren salaş modeller 2019'da da yerini alıyor. 
7 1

Tepeden bağlayıp gelişi güzel bir topuz yaparak kulaklarınızdan veya alın kısımlarınızdan çıkaracağınız ufak saçlarla sade bir kırmızı ruj ile özel bir davete katılabilirsiniz! Artık zarif görünmek için sımsıkı bir topuza ihtiyacınız yok!

7 2

Ancak ense topuzlarından vazgeçemeyenler için sade küçük bir topuz yerine daha modern göstermek için örgülü ense topuzu modelleri tercih edilebilir. Gündelik hayatınızda iş yerinde, okulda veya özel bir davette rahatlıkla kullanabilirsiniz!

7 3

Günlük hayatında saçlarının önüne gelmesinden hoşlanmayanlar için ince saç bandanasıyla saçlarınızı topuz yapıp bağlayarak saçlarınıza renk kazandırabilirsiniz.

7 4