Jennifer Aniston Hepimiz Jennifer Aniston’un doğal sarışın olmadığını biliyoruz. Fakat açık saç rengini o kadar başarılı kullanıyor ki, oyuncunun kumral günleri bizim için çok geride kaldı. Eğer doğuştan sarışın değilseniz saçlarınızda sıcak renklere ve kontrasta yer vermeyi unutmayın. Aniston’un saçlarının belirgin rengi de, buğday tenle son derece uyumlu. Eğer doğal ten renginiz buğday ise soğuk ve küllü sarılar yerine kumrala yakın sıcak sarıları denemenizde fayda var.
13 2
Beyoncé Aralarına koyu ve açık gölgeler uygulanan bal rengi sarı tonu Beyoncé’nin badem rengi tenine çok yakışıyor. Ten rengi ve saçları arasındaki kontrast ise denge yaratıyor.
13 3
Kate Hudson Hollywood’un en rağbet gören saç rengini Kate Hudson’ın saçlarında görüyoruz. Ne yazık ki, elde etmesi en zor renklerden biri. Pek fark edilmese de, Kate Hudson’ın saçları fark ettiğimizden daha altın sarısı. Doğal ten görünümüyle birlikte harika bir silüet yaratıyor. Bu saç rengi için saç diplerini takip etmek oldukça önemli.
13 4
Chrissy Teigen Chrissy Teigen’in kuaförü ünlü modelin çocukluk fotoğraflarını gördükten sonra saçlarını daha açık renge boyamaya karar verdiğini anlatıyor. Kahve ve sarı tonlarının küllü geçişlerle uygulandığı bu saç rengi buğday ten rengi ile muhteşem uyum sağlıyor.
13 5