Daha sonra yüz şeklinize göre bir kaş modeli seçip kaşlarınızı üste doğru tarayarak kaşlarınızı ince bir makas yardımı ile kesin. Kaşınızı alırken kaşınızın çıkma yönüne doğru kaşlar alınmalıdır. Aksi taktirde canınızın yanmasına neden olabilirsiniz. Aksi yönde aldığınızda kıl köklerinizde zarar görebilir ve ''kaşı küstürme'' tabirini kullandığımız kaşınızın çıkmama gibi bir durum ile karşılaşabilirsiniz. 

5 2

Eğerki kaşınıza kavis vermek istiyorsanız bunun en sağlıklı yöntemi burun kenarınızdan göz bebeğinizin üst tarafı belirlenmelidir ve o hizaya göre alınmalıdır. Başlangıçtan tüyün çıkış yönüne doğru kaşlar alınmalıdır. 

5 3

KAŞ KALINLAŞTIRMA YÖNTEMİ 

Ancak kaşlarınızı kalınlaştırmak istiyorsanız. Yaklaşık 1 ay kadar kaşlarınızı hiç almamalısınız. Bu dönemde boşluklarınızı kaş kalemi veya çeşitli kaş aparatlarıyla doldurabilirsiniz. Daha sonra kaşlarınız çıktıktan sonra kaşlarınızın alt kısımlarını alarak üst taraflardan dağınık olan kısımları alarak kaşlarınızı dolgunlaştırabilirsiniz. 

5 4

Ancak daha etkili bir sonuç elde etmek için kaşlarınızı besleyecek kaş vitaminleri ile kaşlarınızı destekleyecek yağlar kullanarak kaşlarınızı gürleştirmeniz mümkün olabilir. Aynı zamanda aradaki boşlukları kaş kalemi ile doldurarak kaş jeli gibi kozmetik malzemeler yardımı ile görünümünü daha da güzelleştirebilirsiniz.

5 5