FRENCH TEKNİĞİNİ TERSİNE ÇEVİRİN

French tekniğinin sadece şeffaf oje üzerine mat beyaz oje ile yapıldığını düşünüyorsan trendlerin çok gerisinde kaldığını üzülerek söylememiz gerekiyor. Neyse ki biz hep buradayız. Artık trend siyah mat oje ile french tekniği uygulamak. En yakın zamanda denemeyi unutma!

6 2

AYRINTICILAR BURAYA

Sadeliğin detaylarla bütünleştiği ve anlam kazandığı her şeye bayıldığımız gibi ojelerin üzerindeki detaylara da bayılıyoruz. Sadece siyah mat oje sürdüğün tırnaklarının üzerine kendine özgü motifler çizerek de farklı bir tarz yakalayabilirsin. Örneğin bugün kendini prenses gibi mi hissetmek istiyorsun. Kondur tırnağının üzerine altın sarısı oje ile bir taç. Mesajı almak isteyenler gününün prensesler gibi geçmesini sağlayacaktır.


6 3

ÇATLAK GÖSTEREN OJELER  

Farklılık arayanlara ise başka bir önerimiz var. Siyah mat ojenin üzerine parlatıcı gibi uygulanan ojeyi çatlak gösteren ojelerden uygulayarak herkesin alışık olmadığı bir görünüm elde edebilirsin. Hem pratik hem de sofistike bir görünüm için arana kan olan bu görünüm sana da taş duvarları anımsatmadı mı?

6 4

MİNİMALİST TARZ SEVENLERE

Minimalist tarzına ojeleriyle hareket katmak isteyenler burada mı? O zaman bu siyah mat oje üzerine yapılan asimetrik çizgiler tam sana göre. Siyahın en çok beyazla yakıştığı da su götürmez bir gerçekken tırnaklardaki birliktelikleri de her zamanki gibi çok güzel. Ne dersin denemeye değer değil mi?

6 5