AÇIK RENK OJE

Tertemiz görünen eller için yaz ayları boyunca açık renkli ojelerden vazgeçemiyoruz. Rakı beyazı oje, açık beyaz oje gibi renklerle kusursuz görünen ellere sahip olabiliyoruz. Sen de bu renkleri henüz denemediysen bu yaz mevsiminde acilen denemelisin.

8 3

MAVİ OJE

Yaz aylarında en sık sürdüğümüz oje renklerinden biri mavi oje oluyor. Mavi ojeni hem özel davetlerde hem de günlük maniküründe kullanabilirsin. Mavi ojenin göz alıcı görünmesi için üzerine yıldız, kalp, çiçek gibi figürler çizebilir ve bunları pembe veya yeşil gibi kontrast renklere boyayabilirsin.

8 4

KEMİK RENGİ OJE

Açık renkli ojeleri seviyorsan yaz mevsiminde mutlaka kemik rengi ojeyi denemeni öneriyoruz. Özellikle buğday tenlilere çok yakışan bu renk, elleri temiz ve modern gösteriyor. Dilersen tırnaklarını badem şeklinde şekillendirip kemik rengi oje ile renklendirebilirsin. Kemik rengi ojenin daha parlak görünmesi için şeffaf parlatıcı uygulamayı unutma.

8 5

SARI OJE

Sosyal medyada sık sık gördüğümüz sarı ojeler hakkında ne düşündüğünü çok merak ediyoruz! Açıkçası biz sarı ojelere alışmaya başladık ve yaz aylarında bol bol sürüyoruz. Sen de yeni manikür trendlerini denemeyi seviyorsan sarı ojeleri sürmeye başlayabilirsin. İlk denemede sarı ojeye gözlerinin alışması için ten rengi oje sürdüğün günlerde sadece yüzük parmağına sarı oje sürebilirsin. Yaz bitmeden uygulaman gereken oje modelleri arasında sarı tırnak ilk sırada geliyor.

8 6