2) Kendinizi kandırmayın!

Yeni bir yıla girecek olmanın verdiği heyecanla artık kendinizi kandırmayı geride bırakın ve yeni bir sayfa açın! Bundan sonra düzenli bir beslenme yanına da sporu eklerseniz hayatınızdaki olumsuzlukların bir çoğundan kurtulmuş ve aynaya baktığınızda gülümseme etkisi bırakacağınıza biz eminiz!

7 2

3) Kararlarınızın listesini çıkarmayı unutmayın!

Bu yıl kendinizde hedeflediğiniz bir takım planların listesini tutun. Her ay yapmanız gereken bir işi not alın böylelikle yıl içerisinde neleri yaptınız neleri yapamadınız böylelikle kendinizi ölçmüş olacaksınız ve emin olun ki not tutarken yazmanın verdiği hevesle işlerin bir çoğunu gerçekleştirmiş olacaksınız.

7 3

4) Kendinize olan güveninizi kaybetmeyin!

Korkmayın! yaptığınız iyi veya kötü bir olay veya işte emin olmalısınız ki her zaman bir çözüm yolu vardır! Yaptığınız işi elinizden gelen en iyisi olarak çıkacağına gayret edin. Hedeflerinizi ailenizle, yakın arkadaşınızla paylaşın. 

7 4

5) Yapacağınız işlere parçalara ayırın!

İstediğimiz her şey ne yazık ki çok kolay olmuyor. Bu nedenle amaçladığınız hedefleri parçalara ayırın ve sırayla yapın! Parçalar bittiğinde işin hepsi bitmiş olacaktır. Böylelikle yapacağınız işi gözünüzde büyütmeden bitmiş olacaktır.

7 5