Herkes için bir peplum!

...



Bu hafta sonu peplum kıyafetler giyelim mi? Biz kendimiz için tatil stili olarak bunu seçtik. Sokak modası çekimlerimizde karşılaşırsak pişti olmak dileğiyle!

Gelelim önerilerimize...

Peplum bluzları skinny pantolonlarla giyebilirsiniz. Canlı renkleri ya da jean modelleri tercih edebilirsiniz. Peplumların üzerine ince bir kemer takarak kum saati görünümünü belirginleştirebiilirsiniz.
6 1


Peplum bluzları eteklerle kombinlemek çok daha enerjik bir fikir olacak. Dar ya da pilili modellerle hem gündüz, hem gece için kombinasyon yaratabilirsiniz.
6 2


Arkadaşlarınızla buluşacağınız rahat bir hafta sonu sizi bekliyorsa -ve ağda zamanı gelmediyse- şortları deneyin. Bu ikili birlikte harikalar yaratabiliyor. Bu sezon mutlaka kendinize çizgili, ekose ya da desenli bir şort almalısınız.
6 3


Peplum etekleri taşımak biraz daha zor olabilir. Saçlarınıza varana kadar özenli bir seçim gerektirir. Çok rüküş ya da çok abartılı olmamak için gömlek ya da düz bir bluz yeterli olacaktır. Kapalı yakanın bohem havasını peplumların 'cici kız' imajıyla birleştirin.
6 4