Olimpiyatın en etkileyici kadınları

....

McKayla Maroney, 16

Amerika Kadın Jimnastik Takımı Direktörü Martha Karolyi kesinlikle çok haklı: "Bu küçük kızda kimsede olmayan bir şey var! Dünyanın en iyi jimnastikçisi de şüphesiz o."

Geçen seneye kadar kimsenin ondan haberi yokken, o daha cimnastikle tanıştığı küçücük yaşlarından beri olimpiyatlarda ülkesini temsil etmek istiyordu. Yer hareketleriyle akılları baştan alan genç kız ikonik bir güzellik örneğine dönüşmek üzere.
6 1

Chaunté Lowe, 28

Doğum yaptı ve iki gün sonra yüksek atlama antrenmanlara döndü ve ertesi sene en fazla rekoru kırdı. O gerçekten güçlü bir kadın. Yarıştığı zaman sadece kazanmakla kalmıyor, 22 yıllık rekorları da deviriyor. Olimpiyatlarla ilgili olarak "Burada kendimi bir performans sanatçısı gibi hissediyorum" demişti. Haklı, değil mi?
6 2

Natalie Coughlin, 29

Girdiği hiçbir olimpiyattan madalyasız ayrılmayan yüzücü 2000 yılında geçirdiği ciddi sakatlıktan sonra da performansına kavuşmakta hiç zorlanmamış. Yarışmaktan bıkmadığını söyleyen yüzücünün en önemli sırrı havuzdan çıktığı anda bambaşka biri olması... "Evime gidersem, sadece evimde olurum."
6 3

Alex Morgan, 23; Hope Solo, 31; Carli Lloyd, 30

Amerikan kadın futbol takımının kadın oyuncuları daima göz önünde... Başarılarının sırrını güven ve saygı olarak tanımlayan takım üyelerinden Hope Solo özellikle çok konuşuluyor, çünkü benzersiz bir kaleci ve çok güzel!
6 4