Lauren,  “Birden kanama oluştu” dedi. Kadın derhal hastaneye götürüldü. Burada korkunç gerçeği öğrendi. Doktorların söylediğine göre Lauren molar gebelikle karşı karşıyaymış. Yumurtanın döllenmesindeki bazı hatalar sonucu rahim içinde cansız bir organizma oluşmasına molar gebelik veya mol hidatiform adı veriliyor.

7 2

Molar gebelikte, normalde plasenta oluşması gerekirken kist oluşuyor. En kötüsü de kist kötü huylu oluyor. Lauren, The Daily Mail’e “Ben karnımda bebeğimin büyüdüğünü zannederken meğerse tümör büyüyormuş” dedi.

7 3

Cerrahlar, kanserleri hücreleri almayı başardılar. Lauren ise kemoterapi tedavisi görmeye başladı ve saçları döküldü. Maalesef tümörü büyümeye devam etti. Bir gün Lauren şiddetli karın ağrısı sonucu tümörünü tuvalette ‘dünyaya getirdi’.

7 4

"Bütün saçlarım döküldü. Tedavinin üçüncü ayında hastanenin tuvaletine doğal yollarla tümörümü çıkardım. 17 haftadır bebek gibi büyüyen tümör oldukça büyüktü” dedi. Tümörden kurtulduktan sonra anne, “Kitleyi vücudumdan çıkartınca sevindim. Her şey sona erdi” diye ekledi.

7 5