VİTAMİN EKSİKLİĞİ SORUNU YAŞAYANLAR İÇİN...

Geleneksel içeceğimiz olan bozanın içerisinde A, B1, B2, E vitaminleri bulunmaktadır. Bu vitamin eksikliğinin sonucunda çeşitli sağlık sorunları ve belirtileriyle karşılaşabilirsiniz. Eğerki yukarıdaki vitamin eksikliklerinden birini yaşıyorsanız boza içeceğini tüketebilirsiniz.

8 2

SÜREKLİ OLARAK YORGUN HİSSEDİYORSANIZ...

Gün içerisinde yoğun tempoda giden bir yaşam sürebilirsiniz ve bu süreçte sürekli olarak yorgunluk ve üzerinizde ağırlık hissediyorsanız bu sorunun üstesinden boza ile kurtulmanız mümkün! Boza yorgunluk alıcı aynı zamanda vücuda enerji veren özelliği bulunmaktadır. Bedensel yorgunluğunuzu alarak gün içersinde enerjik hissetmenize yardımcı olabilir.

8 3

SOĞUK ALGINLIĞI GRİP RAHATSIZLIKLARINA KARŞI...

Öksürük kesici, soğuk algınlığı sonucunda ortaya çıkan hastalıklara karşı vücudun direncini korumaktadır. Özellikle kış mevsimlerinde bol bol bu sorunlara karşı içerek önlem alınması önerilir.

8 4

ANNE SÜTÜNÜ ARTTIRIYOR!

Bozanın en büyük özelliklerinden biri de anne sütünü arttırmaya yardımcı olmasıdır. Bozanın içerisinde faydalı maddelerin bulunmasıyla anne adaylarının doğum sonrası zaman zaman sütten kesilme gibi sorunlarının düzelmesine ve anne sütünü arttırmaya yardımcı olabiliyor. Bu yüzden hamilelik döneminde ve doğum sonrasında boza bol miktarda önerilebilir.

8 5