KENDİNİZE NOT BIRAKIN

İş yerinde veya evde gün içerisinde su içmeyi unutmamak adına hatırlatıcı notlar oluşturun. Eğer ki yukarıda sıraladığımız önerileri yine de uygulamakta zorluk yaşıyorsanız bilgisayar masanıza veya buzdolabınıza notlar bırakabilirsiniz. Kağıda yazdığınız notları her gördüğünüzde su içmek için kendinizi şartlayabilirsiniz. 

7 3

SUYA LİMON VE BUZ İLE LEZZET KATIN!

Su içmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Ancak bu noktada suyu lezzetlendirmek sizin elinizde genellikle tercih edilen limon ve buz yöntemini sizde uygulayabilirsiniz. 

7 4

Bu süreçte vücudunuzu detoks sürecine sokabilir ve vücudunuzu su içmeye zorlamak için buz ve limon iyi bir başlangıç olabilir. Suyu lezzetlendirmek için içerisine bir kaç damla limon ve buz ekleyebilirsiniz.

7 5

TATLANDIRIN!

Vücudu su içmeye alıştırmanın bir başka yolu da onu tatlandırmaktan geçiyor. Suyunuzun içerisine günlük hayatta tüketmekten zevk duyduğunuz meyvelerden ilave ederek aromatik bir içecek haline getirebilirsiniz. Böylelikle bu süreçte suyunuzu hem renklendirmiş hem de tatlandırmış olacaksınız. Bu da sizi su içmeye alıştırmak için ikna edici olabilir.

7 6