Her yaştan, her ölçüden kadının fotoğraflarını çeken Haltom, Facebook'ta ilginç bir paylaşımda bulundu. Victoria’nın paylaştığı mesaj şöyle: “Kocası ile arasındaki ilişkiye renk katmak isteyen bir kadınla çekim yapmak üzere görüştük. Kıvırcık saçları vardı ve güzel bir 50 bedendi.”
8 2
“Ben zaten kadının hali hazırda çok iyi gözüktüğünü düşünürken, o fotoğraflarına çok etkin bir şekilde photoshop yapılmasını istedi. Bu şekilde selülit, kırışıklık ve lekelerden arınacağını düşünüyordu.” Victoria, bu fotoğraf çekiminin ardından kadının eşinden bir e-mail almış. Tabi bu konuyu paylaşmasının nedeni de kocanın yazdıkları. Victoria’nın ilgisini çekmiş ve paylaşmış.
8 3
İşte o mektup: “Ben x’in kocası y. Bu mektubu yazıyorum, çünkü kısa süre önce eşimden çekimlerini senin yaptığın bir albüm aldım. Sana kızdığımı düşünmeni istemiyorum. Ama sana söyleyecek sözlerim var. Ben ve eşim 18 yaşımızdan beri birlikteyiz ve iki güzel çocuğumuz var. Geçen yıllarla birlikte inişlerimiz ve çıkışlarımız oldu. “
8 4
“Sanıyorum ki, hayır eminim ki eşim bu fotoğrafları aramızda bazı şeyleri tekrar alevlendirmek için çektirdi. Bazen benim onu çekici bulmadığım şeklinde şikayet eder ve ondan daha genç birisini bulursam beni suçlamayacağını söyler. Albümü açtığımda kalbim yerinden çıkacaktı. O resimler…”
8 5