Sevgilinizin başka kızlarla olan konuşmalarını engelleyemeyeceğiniz bir gerçek. Ona sürekli bu konuda baskı yapmak, ona bu konuşmaları gerçekleştirmesi açısından daha da teşvik eder.

Yapmanız gereken şey biraz özgüvenli olmak. Eğer onun bu konuşmada karşısındakiyle flörtleştiğini anlamak istiyorsanız konuşma mesafesine bakın.

Normal bir konuşma birbiriyle gerekli uzaklıkta ve masumca olur. Eğer özel alana çok giriliyorsa ve daha da yakın olmak için karşısındaki kadına doğru eğilerek konuşuyorsa anlayın ki sevgiliniz karşındakiyle flört halinde.
10 2

Başka kızlarla diyaloğa girdiğinde sevgilinizin vücut temaslarını iyi gözlemleyin.

Şaka yollu birbirlerinin kolunu tutmalar ya da vurmaları ciddiye almanız gerekiyor. Çünkü bunlar çapkın sinyaller…

Bu durumda kibarca aralarındaki etkileşimi durdurmanızı öneriyoruz. Eğer uyarmayı düşünüyorsanız, bunu baş başayken yapmalısınız.
10 3

Sevgiliniz güler yüzlü olabilir elbette… Yalnız konuşma sırasında sürekli karşısındakine gülücükler saçan bir erkek ona tamamen çekiciliğini göstermeye çalışıyordur.

Erkekler flörtöz durumlarda sık sık karşı tarafa gülümsemeyi ihmal etmez.
10 4

Bir insanla konuşurken göz teması kurmak kibarlıktan elbette ki fakat bu hem karşı cins hem de uzun süreli bir göz temasıysa orada bir sorun var…

Flörtlerdeki göz temaslarını asla hafife almayın! Erkekler dinleme ve konuşma esnasında yoğun göz teması kurmaya meyilli...
10 5