Dikkatli takipçileri ise aynı yüzüğü Beyonce'un da taktığını hatırlattı ve Akalın'ı taklitçilikle suçladı.
5 2
Yüzüklü paylaşıma Demet Akalın'ın takipçilerinden ilginç yorumlar geldi. Bazı takipçileri Akalın'ı 'görgüsüz' olarak yorumlarken bazı takipçileri de '"Hayırlı Olsun Demom yeni yüzüğün. Kıskananlar çatlasın." notunu düştü.
5 3
Akalın'ın paylaşımına yapılan yorumlardan bazıları ise şöyle: -Çok amaçlı güneşli havalarda da şemsiye freni tutmayan arabaya takoz ne ararsan var. -Pırlantayı şemsiye olarak kullanan kadın gibi kadın Demet Akalın :)) -Demo çıtayı allahuekber dağlarına çıkardın -Yüzüklerin efendisi -@DemetAkalin = Görgüsüzsün -@DemetAkalin şemsiye olarak mı kullanıyorsunuz ? --O pırlanta değil abla mevzuda kafaya vursan adam öldürür o -Gorgusuzluk diz boyu sevmiyorum bu kadını ibrahim kutluay iyi yapti biraklakma -Bu kadının ruhu varoş -Demet abla anladık artık pırlantan varda bence sıktı artık görgüsüz gibi yapma nolur -Hem güneş gözlüğü hem şapka hem el ile güneşi engelleme ...Harikasın ya -Şapkası var hala o eli orada -Ya o taş gerçek değil ve cidden komik duruyo yapma böyle
5 4
Demet Akalın'ın geçtiğimiz yıl Aralık ayındaki tek taş yüzük paylaşımı da yine çok konuşulmuştu. Yakın arkadaşı Esra Balamir'in doğum gününe katılan ve tek taş yüzüğüyle fotoğraf paylaşan Demet Akalın'a tepki yağmıştı.
5 5