İkilinin videosu kısa sürede yüzbinlerce beğeni aldı ve sadece Instagram'da 1.5 milyondan fazla kez görüntülendi. Hal böyle olunca herkes Eylül Öztürk Özkan kimdir sorusunun yanıtını aramaya başladı. İşte Vine sayesinde ününe ün katan komik fenomen: Eylül Öztürk, namıdiğer Memeli Mestan!
14 3
Biz onu her ne kadar Vine ile tanımış olsak da, oyunculuk geçmişi epey eskiye dayanıyor Eylül Öztürk'ün. Annesinin Belçika'da öğretmenlik yapmasından dolayı Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca öğreniyor, orada yerel bir tiyatroda 5 yıl boyunca oyunlarda rol alıyor.
14 4
Türkiye'ye döndüklerinde de lise yılları boyunca müzik gruplarında solist olarak yer alıyor ve ardından üniversite hayatında da oyunculuk ve müzik kariyerine devam ediyor. Bu sırada özel bir kanalda uzunca bir süre sunuculuk yapıyor, dizilerde ve kliplerde oynamaya başlıyor. Bir dönem de hosteslik yapıyor dünyayı gezebilmek için!
14 5
Ardından da Vine'ın çıkmasıyla, adını duyurmayı başarıyor sosyal medyada. Çektiği videolar sayesinde kısa sürede binlerce takipçisi oluyor. 2014 yılı başlarında da artık televizyon ve sinema camiasına atılıyor ve hayatına yeni bir sayfa açıyor.
14 6