"Gerçek hayat bu değil - Midemin düzgün görünmesi için bu pozdan yaklaşık 100 tane çekildi. O gün neredeyse hiçbir şey yemedim. Hatta fotoğrafı çeken küçük kız kardeşime, sonunda paylaşmaktan gurur duyacağım bir tanesini çekmesi için bağırmış bile olabilirim. Evet, bağırdım."
14 2
Essena O’Neill Instagram hesabının adını değiştirdi. Social Media is not Real Life (Sosyal medya gerçek hayat değildir) adını verdi. Kendi reklamını yaptığını belirttiği 2 binden fazla fotoğrafını sildiğini açıkladı. Avustralya’nın en köklü model ajanslarından biriyle çalıştığını, büyük markalardan iş ortaklığı teklifleri aldığını anlattı. Tüm bunların kendisini tükettiğini ve artık bunların içinde yer almak istemediğini söyledi.
14 3
Farkında olmadan genç kızlığının büyük bir kısmını sosyal medyaya, sosyal onaya, statüye ve fiziksel görünümünün nasıl olduğuna bağımlı hale gelerek geçirdiğini söyledi ve “Bu beni tüketti" dedi.
14 4
"Bu elbise için para ödemedim. Instagram'da seksi görünebileceğim sayısız fotoğraf çektirdim. Bu da beni inanılmaz yalnız hissettirdi."
14 5