Yemek tercihleri ise pizza, kızartmalar, hamburger ve bir sürü yüksek kalorili atıştırmalıkla doluydu.  Genç kadının hayatı vücut geliştirmeyle uğraşan bir adamla tanışması sonrası değişti. Kısa sürede sevgili olduğu o adam onun kendine güvenini kazanmasını sağladı. 

10 2

ABD'ye taşınan Mari, disiplinli bir diyete başladı. Hayatından fast food'u çıkardı ve sağlıksız ürünlerle vedalaştı. Spor için de ağırlık kaldırmaya başladı. Başlangıçta tavuk ve yumurta gibi yüksek protein içeren beslenme programı uyguladı. Bu sadeye vücudundaki yağları kaybetmeye başladı. Bu sayade 1 yıldan daha kısa bir sürede 30 kilodan fazla kaybetti. 

10 3

Bugün 70 kilo civarında olan genç kadın, yüksek miktarda kas dokusuna sahip. Daha önce aynı kiloda olduğu dönemlerde daha şişman görünen Mari, kas kütlesini arttırmasıyla son derece fit bir görünüme kavuştu.

10 4

Mari'nin kilo vermesi sonrası değişen sadece vücudu değil aynı zamanda hayatı oldu. Moda eğitimi alan Mari, kendi zayıflama hikayesini de bir iş kaynağına çevirdi. Instagram'da 250 binden fazla takipçisi bulunan Mari, yaptığı egzersiz videolarıyla da YouTube'un en çok izlenen fitness vloggerlarından. 

10 5