VÜCUT HATLARINIZI BELLİ EDİN

Seksi olmanın ilk adımı kıyafetlerden geçiyor. Vücudunuzu saran ve hatlarınızı belli eden kıyafetler, her zaman için sizi daha seksi göstermeye yarayacaktır. Erkelerin çoğu salaş ve bol kıyafetler beğenmiyor ve bu kıyafetleri yeteri kadar seksi bulmuyor. Bol bir pantolon giyiyorsanız üzerine dar bir bluz giymenizi tavsiye ediyoruz. Ya da tam tersi. Vücut hatlarınızı saklamayın, ortaya çıkarın. Bu dişiliğinizi göstermenizi sağlayacaktır. 

9 2

İÇ ÇAMAŞIRI SEÇİMİNE DİKKAT! 

İç çamaşırı seçimi bu noktada önem taşıyor. İç çamaşırının yanlış seçilmesi kıyafeti de kötü göstermektedir. Mümkün olduğunca dikişsiz ya da hiç yokmuş gibi görünen çamaşırlar tercih etmeye çalışın. Kimse görmese bile içinize giydiğiniz kırmızı dantelli bir iç çamaşırı kendinizi çok başka hissetmenizi sağlayacaktır. 

9 3

KIRMIZININ GÜCÜNE İNAN!

Kırmızı ruj, seksi görünmek için yıllardır bilinen en önemli kurallardan biridir. Eğer siz kırmızı tonlarında ruj kullanmak istemiyorsanız kanatlı bir eyeliner sürerek de seksiliği yakalayabilirsiniz.

9 4

EGZERSİZ YAPMAYI AKSATMAYIN!

Gün içerisinde yaptığınız egzersizler sizin formda kalmanıza yardımcı olduğu gibi aynı zamanda vücudun endorfin salgılamasına da yardımcı olmaktadır. Salgılan bu hormonla kişi kendini daha iyi ve mutlu hisseder. İyi hissederseniz de göz alıcı görünürsünüz. Bunun yanında fazlalıklardan da kurtulup daha dar kıyafetler içinde oldukça seksi durmanız mümkün.

9 5