Smoothie nasıl yapılır? Sabah kahvaltısında yağ yakan smoothie tarifleri neler? İşte merak ettikleriniz ve daha fazlası haberimizde saklı!

5 2

SABAH KAHVALTISINDA YAĞ YAKAN SMOOTHİE TARİFLERİ

Fıstık ezmeli smoothie tarifi; 3 yemek kaşığı fıstık ezmesi, 1 adet muz, 1 yemek kaşığı bal, 1 su bardağı süt yeterli olacaktır. 

Yapılış aşaması; Hafif tatlımsı bir aromaya sahip olan fıstık ezmesini, sağlık açısından faydalı olan diğer meyvelerle karıştırarak tüketebilirsiniz.

5 3

Sebzeli smoothie tarifi; Yeşil elma, yarım kivi, muz, yarım elma, yarım elma kadar ananas, avuç dolusu ıspanak ve yarım su bardağı suyu karıştırın.

Yapılış aşaması; Birbirinden yararlı meyve ve sebzeleri tek bir karışımda tüketebileceğiniz enfes smoothie tarifini mutlaka denemelisiniz.

5 4

Havuç ve portakallı smoothie; 2 adet doğranmış havuç, 1 adet portakal, yarım bardak süt, yarım bardak limon, 1 çay kaşığı bal.

Yapılış aşaması; Göz ve göz sağlığı için şifa dolu olan havucu, C vitamini bakımından zengin olan portakalla beraber tüketip kendinize smoothie yapabilirsiniz. Böylelikle karnınız aç kalmayacak ve sağlıklı şekilde beslenmiş olacaksınız.

5 5