Aslı Zen 2017 yılında Bilal Yıldız ile evlendi. İzmir'de evlenen çift daha sonra da Alaçatı da düğün yapmışlardı. Mobilya ve tasarım sektöründe çalışan Bilal Yıldız'la Aslı Zen balayı için Antalya'ya gitmişlerdi. Aslı Zen'in Mayra adında bir kızı var. 

9 2

ANNESİNİ BULMAK İÇİN EVİ TERK ETMİŞTİ

Aslı Zen'in hayatı da dizi senaryolarını aratmayan türden. Annesini bulmak için çocuk yaşta evi terk eden Aslı Zen 1977 senesinde İstanbul’da doğdu. Aslı Zen annesini bulmak ve şarkıcı olmak için evden kaçmıştır. Oldukça zor bir çocukluk ve ilk gençlik dönemi yaşayan güzel yarışmacı; Rumelihisarı’nda bir barda müzik yaparak kariyerine başladı.

9 3

Bar işletmeciliği yapan Ayten adlı bir kadın Aslı Zen’i manevi evladı olarak kabul etmiş ve tanıştıkları günden beri bu şekilde devam etmiştir. Arif Sağ ile 7 yaşında konser yaptı.

9 4

Arif Sağ ile ilk halk konserine yedi yaşında iken çıkan Aslı Zen; 14 tane dizi filmde de rol alarak oyunculuk kariyeri oluşturdu. Profesyonel müzik hayatına 23 yaşında iken başlayan Aslı Zen; 2008 yılında ilk albümü “Şerefe” ile dinleyicisine erişti.

9 5