Hürriyet’ten Hakan Gence’ye verdiği röportajda, “Bacak, meme, boy pos... Bir yandan bunlara emek sarf ederken, bir yandan önemli olmadıklarını kavradım. Çünkü her şey bakışta bitiyor.” diye konuştu. İşte Nesrin Cavadzade’nin sekse, erotizme bakış açısı ve değişimini anlattığı röportajdan bazı bölümler…
11 2
Festival filmlerinin ödüllü oyuncusuyken sizi birden Instagram’da kâh direk dansı yaparken kâh karın kaslarınızı sergilerken görür olduk. Hangi noktada ‘devreleri yaktınız’? - Bende devreler doğuştan yanık (gülüyor). Paylaştığınız fotoğrafların altına ‘seksiyet’ diye not düşüyorsunuz. Ne demek bu? - İçinde masumiyet olmayan bir seksapel tek boyutlu olacaktı. Bu yüzden masumiyetle seksapeli birleştirdim ve ortaya ‘seksiyet’ çıktı.
11 3
İçinizdeki ‘seksiyet’i ne zaman keşfettiniz? - Aslında bu kadın içimde hep vardı, onu gösterecek kanalı bulamıyordum.
11 4
Sizi bu rahatlık mertebesine ulaştıran ne? - Sinemadaki başarılarım üst üste geldi. O kadar çok onaylandım ki... 20’ye yakın ödülüm oldu. Fakat baktım, artık kendimi şaşırtamıyorum. İçimde tek bir Nesrin olmadığının da farkındaydım. İyi oyuncu, sanat filmlerinin aranan ismi... Ama başka yönlerim de vardı. Mesela uzun yıllardır spor yapıyorum. Oradaki birikim beni özgürleştirdi. Bedenimle hiçbir sorunum kalmadı. Instagram bütün bunları açığa çıkarmak için bir araç oldu. Şimdi özgür hissediyorum.
11 5