BURNUNU KIRMIŞTI 

Arda Turan geçtiğimiz günlerde Emirgan'da bir mekanda eğleniyordu. Aynı mekanda bulunan Berkay'la ciddi şekilde tartışmaya başladılar. Baba olmaya hazırlanan Arda Turan, Berkayla kavgaya tutuşmuştu. 

6 2

BERKAY'IN EŞİNE ASILMIŞTI!

Kavganın büyümesiyle Arta Turan Berkay'a yumruk atmıştı. Kavga sırasında Berkay'ın burnu kırılmıştıı ve hastaneye kaldırılmıştı. İlk bakışta basit bir kavga gibi görünse de işin aslı bambaşkaydı! Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in yaptığı 'Arda Turan bana sarkıntılık' etti açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü. 

6 3

ARDA'NIN EŞİNDEN İLK AÇIKLAMA! 

Arda Turan'ın Berkay'ın burnunu kırmasının ardından, Arda'nın hamile eşi Aslıhan Doğan Turan'dan ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Doğan,yaşanan olayın ve hiçbir 3. şahsın bana ailesine zarar verebilecek nitelikte olmadığını söyledi.

6 4

"MUTSUZLUKLA BESLENEN HAZIMSIZ İNSANLARLA TANIŞTIM"

Aslıhan Doğan Turan, çıkan haberlerden sonra Instagram hesabından şu sözlerle açıklama yaptı: "Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım.

6 5