Türkiye'de instagram fenomenlerinin başına gelen Şeyma Subaşı ile Danla Bilic'in kavga ettiği video ortaya çıktı. Danla Bilic'in youtube'a yüklediği makyaj videosunda kavgayı anlatan makyaj fenomeninin açıklaması sosyal medyanın dilinde.
5 2
Danla Bilic'in anlattığı olayda bir milyon olma kapışması yaşanıyor. Sosyal medyayı aktif biçinde kullanan Danla Bilic hayranları, sosyal medyada yaptığı kim bir milyon olacak şeklinde tweetler atmaya başladı.
5 3
Danla Bilic'in Şeyma Subaşı'ndan önce 1 milyon takipçiye ulaşması nedeniyle fanları bunu sosyal medyadan kutladı. Danla Bilic takipçi sayısını balonlarla kutlayınca Şeyma Subaşı'ndan cevap gecikmedi.
5 4
Danla Bilic'in anlattığına göre kendisinden 2 hafta sonra 1 milyon takipçiye ulaşan Şeyma Subaşı, "Bizim balonlara ihtiyacımız yok" diyerek youtube fenomenine göndermede bulundu. Kendi çektiği makyaj videosunda bu durumu anlatan Danla Bilic aynı zamanda Faceshop uygulamasını kullandığı için Şeyma Subaşı'nın ona göndermede bulunduğunu düşünüyor. Şeyma Subaşı konuyla ilgili henüz yanıt vermedi fakat sosyal medya bu kavgayı konuşuyor.
5 5