Ece Erken'in eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nun İstanbul Bakırköy'de uğradığı silahlı saldırıda kurşunlanarak öldürülmesinin ardından gözler eşi Ece Erken'e çevrildi. Sosyal medyada, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli ile boşanmasının faturasını Ece Erken'e kesen ve ölüm haberlerinin ardından Ece erken'in 'bu mutsuzluğu hak ettiği'ne yönelik ağır mesajlar da Twitter'da tepki topladı.


6 3

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşiyle evli olduğu dönemde beraber olmalarına ilişkin 'yuva yıktın' söylemleri Twitter'ı ikiye böldü. Çok sayıda Twitter kullanıcı Ece Erken'in hayatının en zor gününde bu mesajları almasının çok vicdansızca olduğu yönünde paylaşım yaparak ünlü sunucuya destek verdi.


6 4

Eşi Ece Erken'in son durumunu arkadaşı Bircan Bali anlattı! Kimse ulaşamıyor : Ece Erken'in de bir dönem sunuculuk yaptığı Beyaz Tv'de yayınlanana magazin programı Söylemezsem Olmaz'ın sunucuları Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil, yakinen tanıdıkları Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin detayları masaya yatırdı. Bircan Bali, Ece Erken'in son durumuna ilişkin "Ece'den haber alamıyoruz. Gece hastaneye gitmiş. Hastanın öldüğünü duyduğu an onu göndermişler. O saatten itibaren Ece'ye kimse ulaşamıyor" şeklinde konuştu.


6 5

Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı yeniden gündem oldu:"Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikayeler yazalım

Öte yandan sosyal medyada öne çıkan bir diğer detay da Ece Erken'in yeni yıl paylaşımı oldu. Ece Erken'in 2022'den dileği tüm kötülüklerin geride kalmasıydı.

Ünlü sunucu, paylaşımına; "Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikayeler yazalım… 2022'de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz" notunu Ece Erken'in bu paylaşımının altına pek çok kişi vefat haberini duyunca başsağlığı mesajı yazdı. Erken'in paylaşımına "Ah Ece... Allah sabır versin" yorumları yağdı

Çift Haziran 2021’de evlenmişti.


6 6