-Gerekirse bir araya gelip iş yapar mısınız? Evet, gelirim, her şeyi yaparım. Bu insanlarla ilgili pişmanlığım, kinim yok. Nötrüm, o yüzden rahatım. Sokakta görsem selam veririm. Altında bir şey aramak yersiz.
20 13
-Neyi affetmezsiniz? Affedemeyeceğim hiçbir şey yok. Buna aldatma da dahil. Aldatmanın yalandan farkı yok ki! Her şeyi yaşayabiliriz bu hayatta. Ayrıca ben kimim ki affetme kararını veriyorum?
20 14
-Hayatınıza giren erkekler sizde ne buluyor? Çok net bir kadınım. Kendim gibi olduğum için sevebiliyor olabilirler. Birlikte olduğum erkeklere sahipleriymiş gibi davranmıyorum. Hayatlarına dahil oluyorum.
20 15
-“Geyşa gibi bir kadınım” demişsiniz... Evet, kadınlığımı çok iyi biliyorum. Erkeğime çok iyi bir kadın olacağıma inanıyorum. Her anlamda... Uyum sağlarım, kıskançlık krizlerim yoktur, özgür bırakırım. Bu yüzden uzun süren ilişkiler yaşıyorum. Kısa süreli şeyler bana göre değil.
20 16