Gülben Ergen'in abisi Rıfat Ergen ne zaman nasıl öldürüldü? Herkesin merak ettiği Rıfat Ergen cinayeti 1988 yılında gerçekleşiyor. Gülben Ergen'in abisi Rıfat Ergen'i Gürinan Bayramoğlu tarafından bıçaklanarak öldürülüyor. Rıfat Ergen cinayeti ardından Gürinan Bayramoğlu hapse giriyor. Ancak Gülben Ergen'in abisinin katili Gürinan Bayramoğlu 1991 yılında çıkarılan aftan yararlanarak cezaevinden çıkıyor. 

8 2

1991 yılında hapisten çıkan Gürinan Bayramoğlu, 2005 yılına kadar gecekulübü işletmeciliği yapıyor. Ancak 2005 yılında Rıfat Ergen'in katili Gürinan Bayramoğlu bir cinayet sonrası öldürülüyor. Gürinan Bayramoğlu'nun ağabeyi mahkemeye verdiği ifadede kardeşinin katilinin azmettiricisi olarak Gülben Ergen'in ismini veriyor. 

8 3

Mahkeme Gülben Ergen'i  ifadeye çağırıyor. Gülben Ergen avukatı aracılığıyla verdiği ifadede hakkında ortaya atılan azmettirici iddiasını reddiyor. İfade sonrası soruşturma dosyası kapatılıyor. 

8 4

Gülben Ergen'in abisi Rıfat Ergen'in katilini öldürttüğü iddiası bir daha konuşulmuyor. Ta ki Gürinan Bayramoğlu'nun katili Murat Güneş'in adının yıllar sonra Asım Bayram cinayetiyle anılmaya başlanmasına kadar. Asım Bayram cinayetini program konusu yapan Müge Anlı, geçen 4 hafta boyunca Asım Bayram'ın katilinin kim olduğunu ve cinayetin nasıl işlendiğini çözmeye çalışıyor. 

8 5