Hacı Sabancı ve sevgilisi Nazlı Kayı dün akşam Arzu Sabancı'nın bir marka için hazırladığı yeni koleksiyonun tanıtım etkinliğine katıldılar. Etkinlik çıkışı Hacı Sabancı sevgilisi Nazlı Kayı ile objektiflere el ele poz verdi. Etkinlik çıkışı gazetecilerin koleksiyon ve Arzu Sabancı'yla ilişkilerine ilişkin soruları yanıtlayan Nazlı Kaya kayınvalidesinin koleksiyonuna methiyeler düzdü. Aralarının iyi olduğu mesajını da veren Nazlı Kaya, Hacı Sabancı'nın giydiği gri tişörtü çok beğendiğini koleksiyonun en güzel parçalarından olduğunu söyledi. Nazlı Kayı etkinlikte çekilen bu fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı. 

9 2

ÖZGE ULUSOY'UN ARZU SABANCI SÖZLERİ OLAY OLMUŞTU

Nazlı Kayı, sevgilisiyle ilişkisinin devam etmesi için Sabancı ailesinin büyükleriyle özellikle de Arzu Sabancı'yla arasının iyi olması gerektiğini çoktan fark etmiş durumda. Zira Özge Ulusoy'un Hacı Sabancı'yla olan ilişkisini bitiren sözleri hala hafızalarda.

9 3

Özge Ulusoy'un telefonunda bir arkadaşıyla yaptığı yazışmada şunları yazdığı ileri sürülmüştü: "Başında bu karı oldukça evlenemeyiz. Ben saki onun düşmanıyım. Artık Hacı'dan ne koparırsam iyi. Londra'da bile rahat vermedi anası"

9 4

Peki Nazlı Kayı kimdir? Tam adı Zeynep Nazlı Kayı olan  25 yaşında ve aslen İstanbullu. Şeyma Subaşı'nın yakın arkadaşı olan Nazlı Kayı iyi bir sosyal medya kullanıcısı.

9 5