Meral Kaplan, hala boşanmaya çalıştığı eşinin üst dairesinde oturduğunu, mahkemenin uzaklaştırma kararına karşın buna uymadığını ve sürekli kendisini tehdit ettiğini söyledi. Eşi Erhan Kanioğlu'nun kendisinin 'ruhsal sağlığı bozuk' olduğu gerekçesiyle kızının velayetini almaya çalıştığını, ruh sağlığının iyi olduğunu ancak yaşadıklarıyla her geçen gün daha fazla zorlandığını söyledi. 

11 2

Canlı yayına katılan Meral Kaplan'ın eşi Erhan Kanioğlu, Meral Kaplan'ın açıklamalarının yalan olduğunu söyledi. "Söylediğin her şey yalan" diyen Erhan Kanioğlu'na Meral Kaplan yayında demediğini bırakmadı. Meral Kaplan'ın bakıcıyı dövdüğü anların görüntülerini televizyona kimin verdiği sorusuna Erhan Kanioğlu, "Biz boşanma davasında sunduk. Bu görüntülerde Meral hanımın psikolojik durumu her şey ortada" dedi. 

MERAL KAPLAN'IN BAKICIYI DÖVDÜĞÜ İDDİA EDİLEN GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

11 3

Meral Kaplan, "1 senedir tehdit etmedin mi beni. Yok öyle bir şey deme. Bir kez hayatında delikanlı gibi doğru söyle. Kadın kafama vuruyor düşüyorum Darp raporum var yok dediler gittim heyet raporu aldım. Psikolojik durumum iyi. Hamilelikte bile tek başıma gittim doktorlara. Bir kere bile 'karım iyimisin' demedim. Yeteri kadar rezil ettin!

11 4

10 yıl bir sorunumuz yoktu çocuk olunca anlaşamamış olabiliriz. Ama ben kafama vazo yiyince sen bana sadece baktın bir şey yapmadın. Ben senden o gün boşandım sayıyorum kendimi" dedi. 

11 5