TANIŞMA HİKAYESİ: ANIL ALTAN

Aslında ikimiz de aynı dizide rol aldık fakat farklı zamanlarda. Ama arkadaş gruplarımızda denk geliyorduk. Hatta iletişimde olmadığımız uzun bir dönem bile oldu ta ki ben onun, o da benim Instagram videolarıma karşı sessiz kalamayıncaya kadar. O an anlamıştım tam benim kafamda, eğlenceli, yaratıcı ve bir o kadar da zeki olduğunu. Sonrası malum; Pelin'den her gün mesajlar.

9 2

PELİN AKİL:

İkimiz de aynı dizide farklı zamanlarda oynamıştık. Benim hikayem bittikten sonra o geldi. Ben eski setime arkadaşlarımı ziyarete gittiğim zaman tanışmıştık ama aramızda hiçbir şey yaşanmadı o dönem. Arkadaştık. Sonra daha sık görüşmeye birbirimizi tanımaya başlayınca kıvılcımlar, kelebekler...

9 3

BİLİNMEYEN BİR NEDENLE TARTIŞTILAR

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre;2016 yılında evlenen oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan'ın, Bağdat Caddesi'nde bir mekanda,bilinmeyen bir nedenle tartıştıkları ortaya çıktı.

9 4

"SUS ARTIK KONUŞMA"

Pelin Akil'in Anıl Altan'a, 'Sus artık konuşma' diye bağırdığı, Anıl Altan'ın da Akil'e ' Sakin ol, her şey geçecek' şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

9 5