GENÇ BİR KADINLA YEMEK YEDİ

Sagopa Kajmer, önceki gün genç bir kadınla Kuruçeşme sahilinde yürürken objektiflere yansıdı. Ünlü rapçi, art arda patlayan flaşlar karşısında şaşırdı. Sagopa Kajmer, magazin muhabirlerinin "Hanımefendi sevgiliniz mi?" sorusuna cevap verdi. 40 yaşındaki rapçi, "Hanımefendi arkadaşım, birlikte yemek yedik" açıklamasını yaptı.


5 2

Ünlü rapçi ile görüntülenen genç kadının kim olduğu ise henüz bilinmiyor.


5 3

"DİNİ İNANCIM YOK"

Yıllardır İslam dini temalı sözler yazan ve tasavvufa ilgisi olduğunu söyleyen ünlü rapçi Sagopa Kajmer'in, bir takipçisinden gelen 'dini inancın ne?' sorusuna "yok" diyerek cevap vermesi sosyal medyayı ayağa kaldırmış ve hacklendiği konuşulmuştu.

5 4

SAGOPA KAJMER KİMDİR?

Sagopa Kajmer gerçek adı Yunus Özyavuz'dur.Kendisi 1978 doğumlu ve Samsun doğumlu bir sanatçıdır. Babasının adı Mehmet Özyavuz, annesinin adı ise Serpil Özyavuz'dur. Emre Özyavuz adında erkek kardeşi vardır. Ayrıca Emre Özyavuz, Sagopa Kajmer ve Kolera'nın konserlerinde sahnede kameramanlık yapmaktadır. Müziğe olan ilgisi nedeniyle ilk Radyo'da djlik yaparak müzik hayatına giriş yapmıştır.Öğrenim hayatı nedeniyle İstanbul'a gelmiştir.İstanbul'da Fars dili ve Edebiyatı bölümünü kazanmıştır.İstanbul'a gelmesinin ardından 1 yıl geçtikten sonra rap dünyasında bir oluşum diyebileceğimiz Kuvvetmirayı kurmuştur.

5 5