Teve2'de '2. sayfa' adlı magazin programını sunan Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt'ın iddiasına göre, Seçkin Piriler, Meral Kaplan'ın kendisini eleştirmesine ve çocukları hakkında bir konuda uyarmasına sinirlendi. Evinde kalan arkadaşını sert bir dille uyardı. Karşılıklı bağrışmalar büyük bir kavgaya dönüştü.



5 2

Şiddetli olayda fiziki saldırıya uğrayan Meral Kaplan, Seçkin Piriler'in evinden apar topar kaçtı.



5 3

''HER YERİM ÇİZİK İÇİNDE''

Meral Kaplan'ın yakın çevresine ''Her yerim çizin içinde'' dediği öne sürüldü.

5 4

SEÇKİN PİRİLER KİMDİR?

1980 doğumludur. 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında ikinci seçildi. Bir Ajans'ta mankenlik ve modelliğe başladı. Beymen, Marks&Spencer, Vakko, Dice Kayek, Dona Karan gibi markaların defilelerinde yer aldı. Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı. 2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkardı. Number One Tv'de müzik programı ile Cinecinema isminde bir sinema programı sundu. Okan Bayülgen ile Hazır Kart reklamında rol aldı. Kenan Doğulu’nun "Kime Ne" müzik klibinde oynadı. İstanbul Moda Akademisi'nde eğitim gördükten sonra koleksiyon tasarımları hazırlamaya başladı. Piriler, televizyon çalışmalarına halen devam etmektedir. 24 Mart 2010 tarihinde 4 senedir birlikte olduğu Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenmiştir. Hakan ve Volkan adında iki oğlu vardır. 11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştır.

MERAL KAPLAN KİMDİR?

Meral Kaplan, 8 Nisan 1984 tarihinde Kırklareli Lüleburgaz mevkiinde dünyaya geldi. Küçük yaşlarından itibaren insanlar ile ilişki kurmak üzerine bir meslek yapmak isteyen Meral Kaplan, Trakya Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nü kazandı. Zaman içerisinde televizyona ve sinemaya karşı arkadaşlarının da desteği ile birlikte çok ciddi anlamda ilgi duymaya ve bu alana doğru eğilmeye başladı. Öğrencilik yıllarında diksiyon ve spikerlik dersleri alarak bu alanda ilk ciddi adımlarını attı. Sonrasında ise özel tiyatro merkezlerine giderek oyunculuk eğitimleri de aldı. Meral Kaplan, Turgay Tanülkü öğrencisi olarak da ayrıca dikkat çekti. 2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisi ile birlikte izleyici karşısına çıkarak yeteneklerini sergileme şansına sahip oldu. Meral Kaplan, 2007 yılının ilk yarısında Hepsi 1 dizisi kadrosunda küçük bir rol aldı. 2012 yılında Laz Vampir Tirakula filmi kadrosunda Mira karakterine hayat vererek başrol oynama şansına sahip oldu. Meral Kaplan, bu film projesinde Levent Sülün, Wilma Elles, Alp Korkmaz, Veysel Diker gibi isimler ile birlikte yer alma fırsatını yakaladı.



5 5