Posta’ya konuşan Seçkin Piriler, şu sıralar her şeyin yolunda olduğunu, işlerine ağırlık verdiğini söyledi. Piriler kendisine çizdiği yol haritasında televizyonun olduğunu belirterek, dizi ve sinema projesi geldiğini açıkladı.
14 4
Moda tasarımı mezunu olan Piriler, bir yandan da hayalinin kendi markasını yaratmak olduğunu söyledi. Seçkin Piriler, olaylı bir ayrılık süreci yaşadığı evliliği hakkında da konuştu.
14 5
İşte Piriler’in o açıklamalarından bazı bölümler: -Çocuklarınızın babası Kaan ile aile ritüelleri yapıyor musunuz? Hayır yapmıyoruz. -Neden? Daha çok zaman gerekiyor. Öyle kolay düzelecek şeyler yaşamadım. Çok kötü günler geçirdim. Bana göre iyi giden bir evliliğim vardı. Kırgınlıklarım devam ediyor.
14 6
-Bir buçuk yıl geçti. Hiç mi soğumadı kırgınlıklarınız? Beni ancak ayrılık acısını yaşamış biri anlar. “Üzülme geçer” demekle olmuyor. Geçmiyor. Kimse kimseyle hayat boyu birlikte olmak zorunda değil ama nasıl ayrıldığın, ayrılık sürecinde yaşatılanlar önemli. Bunlar senin karakterini belli eder.
14 7