Müge Dağıstanlı ve Yüksel Salt'ın sunduğu 2. Sayfa programına katılan Mülayim karakteriyle tanınan Cengiz Çimen ve eşi Sibel Çimen yıllar sonra yaşananları gözyaşları içinde anlattılar. Seda Sayan'ın 14 yıl önce yardımcılığını yapan Mülayim'i önce ekranda haraketlerle yıldırmaya çalıştığını sonra da Cuma Namazı'na gittiği için sorgusuz sualsiz işten kovduğunu anlattılar. 

8 2

Cengiz Çimen'in eşi Seda Sayan'ın hayatını darmadağın ettiğini, Seda Sayan'ın ablasını kendi çalıştığı hastanede işe aldıracak kadar yakın olduklarını anlattı. "Seda ablanın ablası boşanmıştı ve zor durumdaydı. Kendi çalıştığım hastanede onu yanıma yardımcı olarak aldım. Doğum yaptıktan sonra beni işimden etti onun yüzünden işsiz kaldım. Doğumdan sonra yanıma gelip beni tebrik bile etmedi" dedi. 

8 3

Seda Sayan'ın eşini işten çıkarması sonrası yaşadığı üzüntüden dolayı sütünün kesildiğini ve çocuğunu besleyemediğini söyleyen Sibel Çimen, "Ahirette Seda Sayan'a süt hakkımı soracağım. Allah büyük. Ben çocuğuma mama alamayacak hallere düştüm. Bir kere de arayıp bu insanlar ne halde demediler" diye konuştu 

8 4

KIZIMA 1 HAFTA ÖMRÜ VAR DEDİLER

Sibel Çimen, kızının ölümün eşiğine gelen büyük bir hastalık da yaşadığını anlattı. "Kızıma doktorlar 1 hafta ömrü kaldı dediler. Çok pahalı ve zorlu bir ameliyata bağlıydı hayatı. O günlerde yaşadıklarımızı biz biliriz" diye anlatırken gözyaşlarına boğuldu. 

8 5